AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın kırılması görmek

Kahve falında camın kırılması görmek

Kahve falında camın kırılması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, neşenin yerine geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında camın kırılması gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında araba camının kırılmasını görmek düşmanlarına da dost olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırılması duymak hoşluklarla karşılaşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kırılmayan cam görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında camın kırılması görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında camın kırılmış olduğunu görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camın kırıldığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir