AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii bahçesi görmek

Kahve falında camii bahçesi görmek

Kahve falında camii bahçesi görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camii bahçesi gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cami bahçesi süpürmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında caminin bahçesi görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin bahçesinde namaz kılmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camii bahçesi görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında cami bahçesinde namaz kılmak günü birlik kazanç elde edeceğine, yenisinin başlayacağına işarettir.

Kahve falında cami bahçesini sulamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir