AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin bahçesi görmek

Kahve falında caminin bahçesi görmek

Kahve falında caminin bahçesi görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, umutlarının çoğalacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin bahçesi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini cami bahçesinde görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami bahçesine girmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında cami bahçesi süpürmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Kahve falında cami bahçesinde olmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında cami bahçesinde namaz kılmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camii bahçesi görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir