AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide yeşil halı görmek

Kahve falında camide yeşil halı görmek

Kahve falında camide yeşil halı görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, borçlarının ödeneceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında camide yeşil halı gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Kahve falında camide yeşil halı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide halı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide halı yıkamak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulur.

Kahve falında camiden halı almak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına yorulur.

Kahve falında eve yeşil halı sermek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil halı süpürmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk halı görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir