AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden halı almak

Kahve falında camiden halı almak

Kahve falında camiden halı almak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, darlığa düşmeyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiden halı almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Kahve falında camide halı görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında camide yeşil halı görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında camiden halı almak evliyseniz eşle iyi geçime, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına inanılır.

Kahve falında camide halı yıkamak tutumlu bir yaşam süreceğine, verimin kaçacağına işarettir.

Kahve falında camide et yemek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında camide ayakkabıyı bulamamak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide sadaka vermek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir