AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide halı görmek

Kahve falında camide halı görmek

Kahve falında camide halı görmek gönül gözünün açılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında camide halı gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında camiden halı almak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında camide yeşil halı görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına işarettir.

Kahve falında camide halı görmek herkesin önünde olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide halı yıkamak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet eder.

Kahve falında camide namaz kılan insanlar görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide dua okuduğunu görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide bayrak görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski bir camide namaz kılmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir