AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide tartışmak

Kahve falında camide tartışmak

Kahve falında camide tartışmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında camide tartışmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşınla tartışmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle tartışmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle tartışmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalettir.

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle tartışmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir