AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide sofra görmek

Kahve falında camide sofra görmek

Kahve falında camide sofra görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, çevrenizden takdir görmeye, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide sofra gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında camide sofra görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evde sofra görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında ölüye sofra kurmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sofradan kalkmak kırgınlıkların biteceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Kahve falında sofra satın almak ekmeksiz kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada et görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulur.

Kahve falında sofralar yemekler görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, adını aklamayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir