AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık pirinç görmek

Kahve falında yanık pirinç görmek

Kahve falında yanık pirinç görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin afiyette kalacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında yanık pirinç gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında yanık pirinç görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini yanık görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak yanığı görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yanık eşya görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında yanık makarna görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz yanığı görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yanık adam görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı yanık görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir