AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide imam olmak

Kahve falında camide imam olmak

Kahve falında camide imam olmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında camide imam olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında camide imam görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında camide imamla konuşmak yeni girişimlerde bulunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide imam olmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında imama soru sormak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında hoca imam görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami imam görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak tüm fırsatları değerlendireceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir