AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide imamla konuşmak

Kahve falında camide imamla konuşmak

Kahve falında camide imamla konuşmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide imamla konuşmak gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında camide imamla konuşmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide imam olmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında camide imam görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında imamla konuşmak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında camide konuşmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına inanılır.

Kahve falında camide hocayla konuşmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Kahve falında imamla yemek yemek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir