AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamın önünde namaz kılmak

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, yeni bir işe girileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında imamın arkasında namaz kılmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imam olup cemaate namaz kıldırmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında imam olup namaz kıldırmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, talihinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imamın arkasında namaz kıldığını görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir