AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide imam görmek

Kahve falında camide imam görmek

Kahve falında camide imam görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hacetinizin giderilmesine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında camide imam gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Kahve falında camide imamla namaz kılmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında camide imam görmek umutlarını kaybedeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide imam olmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide imamla konuşmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bununla yüceleceğine tabir olunur.

Kahve falında imam nikahı kıyılacağını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalettir.

Kahve falında imam dövmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini imam görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü imam görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir