AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca imam görmek

Kahve falında hoca imam görmek

Kahve falında hoca imam görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoca imam gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında hoca imam görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında imam hoca görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imamı görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köyün imamını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında imamın öldüğünü görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında imam sarığı görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının imam olduğunu görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam nikahlı olduğunu görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir