AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam dövmek

Kahve falında imam dövmek

Kahve falında imam dövmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kalp kıracağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok hayırlı şeylere yorulur.

Kahve falında imam dövmek gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında imamı dövmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Kahve falında imam dövmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında imam olup namaz kıldırmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında cami imam görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami imamını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında imam nikahı kıyılmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında imam bayıldı görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir