AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini imam görmek

Kahve falında kendini imam görmek

Kahve falında kendini imam görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kendini imam gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Kahve falında camii imamı görmek mal ve mülk sahibi olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında imam olup cemaate namaz kıldırmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imam ve cami görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalettir.

Kahve falında kendi imam nikahını görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çeşitleneceğine delalet eder.

Kahve falında imamla konuştuğunu görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini imam görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine inanılır.

Kahve falında kadınlara imam olmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir