AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide iftar açmak

Kahve falında camide iftar açmak

Kahve falında camide iftar açmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında camide iftar açmak gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Kahve falında camide iftar açmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iftara çağırmak doyasıya hasret gidereceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeği verdiğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iftar ezanı duymak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini iftara çağırmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında iftara misafir davet etmek kazancında da artış meydana geleceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet eder.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir