AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftar ezanı duymak

Kahve falında iftar ezanı duymak

Kahve falında iftar ezanı duymak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, malında zulüm meydana gelmesine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında iftar ezanı duymak gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında iftar ezanı duymak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iftar yemeği yediğini görmek ele geçen parada artış olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeği verdiğini görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine tabir olunur.

Kahve falında iftar yemeğine gitmek istediği başarıya kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında iftar sofrası kurmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iftarı beklemek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında iftara misafir davet etmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir