AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide içki içmek

Kahve falında camide içki içmek

Kahve falında camide içki içmek zafer ve zenginlik getireceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide içki içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanmayı beklemekten vazgeçip, sizin için en önemli hedefinizi başarmaya odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında camide içki içmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında camide içki görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına inanılır.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında içki içmek ve kusmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla içki içmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle içki içmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir