AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide fotoğraf çekmek

Kahve falında camide fotoğraf çekmek

Kahve falında camide fotoğraf çekmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kendi işini açacağına, sevindirici şeyler duymaya, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında camide fotoğraf çekmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek işlerinin günden güne bozulacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek şifa edineceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında manzara fotoğrafı çekmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine inanılır.

Kahve falında fotoğraf çekmek görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin fotoğrafını çekmek kişinin adeta gençleşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir