AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ondan şifa göreceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün fotoğrafını çekmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin fotoğrafını çekmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında manzara fotoğrafı çekmek ona şifa olmayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin fotoğrafını çekmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir