AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya sandukası görmek

Kahve falında evliya sandukası görmek

Kahve falında evliya sandukası görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında evliya sandukası gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında evliya sandukası görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, en pahalı evlerde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandukası görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sanduka görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyayı ziyaret etmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan evliya görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyaya dokunmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evliyayı gülerken görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın ölümünü görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir