AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide aslan görmek

Kahve falında camide aslan görmek

Kahve falında camide aslan görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide aslan gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında camide aslan görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru aslan görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanla arkadaş olmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında aslanla konuşmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına inanılır.

Kahve falında maymun ve aslan görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı kovalamak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir