AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatır ziyareti görmek

Kahve falında yatır ziyareti görmek

Kahve falında yatır ziyareti görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yatır ziyareti gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatır ziyaret etmek rızkının eksileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatır ziyareti görmek hayatını yoluna koymaya, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yatırları ziyaret etmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında türbe yatır görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sözlerinden çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para yatırmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil örtülü yatır görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatır mezar görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir