AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek

Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek

Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, büyük başarıla kazanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında sakalı şerifi ziyaret etmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı şerif öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakalı şerifi öpmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı şerifi görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Kahve falında sakallı şerif görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalı şerif görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasini şerif kitabı görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ezbere yasini şerif okumak karlı çıkacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir