Kahve falında cami yanması görmek

Kahve falında cami yanması görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında cami yanması gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında yanmış cami görmek ticaretin açılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında caminin yanmasını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna tabir olunur.

Kahve falında cami yanması görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin yanması görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış yer görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış eşya görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yanına gitmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yanmış yatak görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir