AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış eşya görmek

Kahve falında yanmış eşya görmek

Kahve falında yanmış eşya görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış eşya gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında eşya yanması görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış eşyalar görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında yanmış eşya görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış ayakkabı görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış ot görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış tava görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yan flüt çaldığını görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir