AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış cami görmek

Kahve falında yanmış cami görmek

Kahve falında yanmış cami görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış cami gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında yanmış cami görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami yanması görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında caminin yanmasını görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında para yanması görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış balık görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri yanmış görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yanıp sönen ışık görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir