AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami yangını görmek

Kahve falında cami yangını görmek

Kahve falında cami yangını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, aile hayatının bozulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında cami yangını gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cami yangını görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yangına sebep olmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında sönmüş yangın görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir evde yangın çıktığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalet eder.

Kahve falında yangın ateş görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yada yangın görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir