AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek

Kahve falında yangın söndürdüğünü görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yangın söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Kahve falında yangının söndürüldüğünü görmek çektiği yokluğun unutulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında evdeki yangını söndürmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek rahat rahat yaşayacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında evde çıkan yangını söndürmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yangını üfleyerek söndürmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yangın söndürmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yangın söndürmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yangını söndürdüğünü görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir