AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ateş görmek

Kahve falında yangın ateş görmek

Kahve falında yangın ateş görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Kahve falında yangın ateş gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında ateş ve yangın görmek rahata kavuşmaya, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın ateş görmek huzur içinde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş yada yangın görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ateş veya yangın görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde yangın görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında köyde yangın görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yangından kurtulmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Kahve falında mahallede yangın çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir