AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönmüş yangın görmek

Kahve falında sönmüş yangın görmek

Kahve falında sönmüş yangın görmek büyük başarılar elde edeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sönmüş yangın gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Kahve falında yangından kaçtığını görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangına gitmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet eder.

Kahve falında yangının dumanını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ufak yangın görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla yangın söndürmek sahip olduklarının eksileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında yangın içinde olmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yangının içinde kalmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Kahve falında bir evde yangın görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir