AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii aramak

Kahve falında camii aramak

Kahve falında camii aramak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin karışacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında camii aramak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Kahve falında cami aramak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine inanılır.

Kahve falında camii aramak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami ve kiliseyi bir arada görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılmak için cami aramak gittikçe çıkmaza düşeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi evini aramak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin aradığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğü aramak mutluluğa giden yolu bulacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir