Kahve falında cami tavanı görmek

Kahve falında cami tavanı görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, güzel bir hayat geçireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Kahve falında cami tavanı gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Kahve falında cami tavanı görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin tavanını görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda gezmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında tavanda yürümek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına inanılır.

Kahve falında tavansız ev görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tavanı ıslak görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında odanın tavanını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir