AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami tamiri görmek

Kahve falında cami tamiri görmek

Kahve falında cami tamiri görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cami tamiri gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Kahve falında camiyi tamir etmek başının hiç dara düşmeyeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulur.

Kahve falında cami tamiri görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, aksiliklerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında camii tamir etmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında cami tamir etmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına inanılır.

Kahve falında dam tamir etmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisikleti tamir etmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı tamir etmek güzel günlerin sona ereceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir