AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii satın almak

Kahve falında camii satın almak

Kahve falında camii satın almak günden güne kazancının artacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasal durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında camii satın almak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında cami satın almak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami satın aldığını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında camii satın almak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami tarif etmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami anahtarı görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda gezmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında caminin içinde yaşamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir