Kahve falında camı kapatmak

Kahve falında camı kapatmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet eder.

Kahve falında camı kapatmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Kahve falında camı kapatmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kap görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camları kapatmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kaplar görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kapatmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında evin camlarını kapatmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camı kapatamamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir