Kahve falında evin camlarını kapatmak

Kahve falında evin camlarını kapatmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, kulluk derecesinin artmasına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalettir.

Kahve falında evin camlarını kapatmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında evin camlarını kapatmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında cam kap görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında cam kaplar görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camı kapatamamak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında camları kapatmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kapatmak kişinin yaşamının değişeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında camı kapatmak tüm kederinin uçup gideceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir