Kahve falında camı kapatamamak

Kahve falında camı kapatamamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında camı kapatamamak gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Kahve falında evin camlarını kapatmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kap görmek ticaretinin de bozulmayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında cam kaplar görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında cam kapatmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulur.

Kahve falında camı kapatamamak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camı kapatmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camları kapatmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş kap görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir