Kahve falında cam kapatmak

Kahve falında cam kapatmak güçlükle elde edilecek başarı, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında cam kapatmak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında camları kapatmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin camlarını kapatmak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında cam kaplar görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kap görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında camı kapatmak bolluk içinde yaşamaya, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret eder.

Kahve falında camı kapatamamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cam kapatmak yol alacağına, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan kap görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir