AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde olmak

Kahve falında havuzun içinde olmak

Kahve falında havuzun içinde olmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde olmak gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Kahve falında havuzun içinde balina görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek uğradığı zararları telafi edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde balık görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde olmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında havuzun içinde görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde havuz görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir