AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık içinde bulunmak

Kahve falında kalabalık içinde bulunmak

Kahve falında kalabalık içinde bulunmak aşama kaydedeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde bulunmak gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık içinde bulunmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak daha kötü günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık yerde bulunmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta bulunmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde bulunmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık içinde banyo yapmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalettir.

Kahve falında kalabalığın içinde olmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir