Kahve falında camdan düşen görmek

Kahve falında camdan düşen görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yarar sağlamayacağına, sıkıntı yükleneceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan düşen gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Kahve falında birini camdan düşerken görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin camdan düştüğünü görmek lüks içinde olacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında camdan düşen görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının camdan düştüğünü görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camın düştüğünü görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camdan düşen birini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hem eğleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top