AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek camdan bakmak

Kahve falında yüksek camdan bakmak

Kahve falında yüksek camdan bakmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek camdan bakmak gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında yüksek camdan bakmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan bakmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında camdan iceri bakmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulur.

Kahve falında cama bakmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birine camdan bakmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan aşağı bakmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin camından bakmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan denize bakmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir