AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasından kaçmak

Kahve falında at arabasından kaçmak

Kahve falında at arabasından kaçmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, suçlamalardan aklanılacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasından kaçmak gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında at arabasından kaçmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına tabir olunur.

Kahve falında at arabasıyla kaçmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında atlardan kaçmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında attan kaçmak hem de para kaybettireceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz attan kaçmak tatsız sözlerin de unutulacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında attan korkup kaçmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında atlayarak kaçmak kazancın yarı yarıya artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak çektiği yokluğun unutulacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir