AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan atlayan birini görmek

Kahve falında camdan atlayan birini görmek

Kahve falında camdan atlayan birini görmek hayatının iplerini eline alacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hatalarından erken döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camdan atlayan birini gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında camdan atlayan görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan atlayan birini görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında camdan atlayarak kaçmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini camdan atlarken görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam obje görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam eşya kırmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir