AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırda kaka görmek

Kahve falında çamaşırda kaka görmek

Kahve falında çamaşırda kaka görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çamaşırda kaka gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Kahve falında çamaşırda kaka görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kakasını yaptığını görmek büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kakayla uğraşmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir