AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır teli görmek

Kahve falında çamaşır teli görmek

Kahve falında çamaşır teli görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır teli gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında tele çamaşır asmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalettir.

Kahve falında telde çamaşır görmek sorunların bir bir çözüleceğine, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır teli görmek geçim derdine düşmeyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telden çamaşır toplamak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında tel yemek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tel örgüden atlamak feraha ermeye, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir