AnaSayfa / Genel / Kahve falında telden çamaşır toplamak

Kahve falında telden çamaşır toplamak

Kahve falında telden çamaşır toplamak stresli bir ortama gireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bunun için her gün şükredeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında telden çamaşır toplamak gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Kahve falında telden çamaşır toplamak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telde çamaşır asılı görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında telde çamaşır görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, gönlünce bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tele çamaşır asmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır teli görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında telde asılı çamaşır görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında bakır tel toplamak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında tel toka toplamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir