AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı kurutmak

Kahve falında kayısı kurutmak

Kahve falında kayısı kurutmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ona yardımcı olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işarettir.

Kahve falında kayısı kurutmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kayısı kurutmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş kayısı görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş dolmalık biber görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derenin kuruduğunu görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, isteklerini yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında yün kurutmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir